Websites breken door in de glastuinbouw …

Een professionele webportal voor communicatie met uw personeel, promoten van uw product via de website en presentatie aan de buitenwereld….

Wij bieden u een totaalconcept met meerdere functionele toepassingen al of niet gekoppeld aan een onderliggende database. Verder bent u ook bij ons aan het goede adres voor de integratie van social media !

Websites van DeliSense zijn specifiek gericht op de glastuinbouw. Dankzij onze tuinbouw expertise en goede contacten met vooraanstaande tuinders blijven we praktisch en duidelijk. Samen met onze klanten bedenken we verschillende tuinbouw toepassingen, die we onderling uitwisselen. De ontwerpen baseren wij op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van websites.

                                                                                            

 

 

 

 

 

 

 

Uw voordelen bestaan vooral uit administratieve lastenverlichting, tijdbesparing op communicatie : o.a. uren planning, urenoverzichtenen training & opleidingen en een standaard backup.

Snel starten en zelf kunnen aanpassen maakt een website leuk en waardevol. Wij verzorgen alles voor u totdat u zelf kunt starten en aanpassen. Zelf kunnen aanpassen beperkt al veel kosten. Voor een beperkt tarief kunt u een jaarlijkse upgrade van ons ontvangen. Dat kan een nieuwe stijl zijn of nieuwe communicatie toepassingen, die we hebben ontdekt in onze klantenkring.

WIJ BIEDEN U ALTIJD EEN LAAGSTE PRIJSGARANTIE IN VERGELIJKING MET DEZELFDE FUNCTIONALITEIT VAN ANDERE BEDRIJVEN.

De voordelen van DeliSense zitten in ons prakijknetwerk, het totaalconcept, de innovatie en bekendheid met de tuinbouw en bewezen kwaliteit.

Ook voor telersverenigingen en toeleveranciers ontwikkelen wij websites en toepassingen. Vraag vrijblijvend naar onze tarieven en mogelijkheden.