DeliCare: “Sense” in kwaliteitszorg …

DeliCare is ons totaalconcept voor kwaliteitszorg. gebaseerd op uw eigen bedrijfsprocessen en situatie. Het totaalconcept biedt oplossingen voor de wettelijke regelgevingen, noodzakelijke certificeringen als GLOBALGAP en nieuwere en toekomstige certificeringen, zoals bijvoorbeeld Field to Fork van Marks & Spenser en Nature’s Choise van Tesco. Verder biedt het systeem oplossingen op het gebied van personeel & organisatie, veiligheid, traceerbaarheid etc.. Dus flexibel en up-to-date.

                                                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor iedere teler en telersvereniging de beste prijs/kwaliteitsverhouding

Als teler kunt u instappen op verschillende nivo’s. Alleen registratie of een combinatie met het electronische kwaliteitshandboek aangevuld met de noodzakelijke certificering en interne audit.

Speciaal voor telersverenigingen biedt DeliSense interessante mogelijkheden, met name op het gebied van traceerbaarheid en interne audits. Ons systeem is bekend bij certificerende instanties als SGS, AQS en ECAS en wordt jaarlijks in de praktijk getoetst op ruim 50 glastuinbouwbedrijven, waar wij interne audits ontwikkelen.

Voor meer informatie kunt u persoonlijk contact opnemen met Gerrit Goedknegt, telefoon: 06-14992472.